Nieuwsbrief januari 2017

Welkom.
2017 is nog maar net begonnen en er zijn alweer heel veel ontwikkelingen in en om de woongroep. Je leest in deze nieuwsbrief alle nieuwtjes.

  

Vanaf 1 februari heeft Het vaderhuis er een er een nieuwe
locatie bij. in Hoogezand staat een prachtige werkplaats. Deze
werkplaats zullen we in gebruik nemen als hoofdlocatie
voor de Dagbesteding.

 
 
Voor onze woongroep en onze dagbesteding hebben wij enkele stageplekken gecreëerd. Deze plekken zijn inmiddels opgevuld door Stefanie, Amber en Talitha. Deze drie spontane meiden doen een opleiding in de zorg. We hebben ook Sarah aan ons team van stagiaires mogen toevoegen. Sarah doet de opleiding Sport, Gezond en Management en zal zich voornamelijk richten op sport en voeding.

We zijn nu enkele maandjes bezig en de start kunnen we bestempelen als goed. We hebben inmiddels enkele bewoners binnen. Door de grote interesse hebben we enkele aanvragen lopen. Er zijn nog plekjes vrij maar wees er snel bij want voor je het weet zijn ze weg.

About vaderhuis