Nieuwsbrief maart 2017

Welkom

De laatste nieuwsbrief was alweer van Januari.
Het is dus weer tijd om iedereen op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen van Het Vaderhuis.

 

 

Onze stagiaires zijn ingewerkt en nemen inmiddels vele taken op zich. Wij zullen af en toe in de nieuwsbrief een voorstelronde doen van onze stagiaires. Hieronder Stefanie.


“Mijn naam is Stefanie Lambeck, ik ben geboren op 23 juni 1997. Nu ben ik 19 jaar! Ik doe de opleiding Maatschappelijke Zorg/Verzorgende IG. Ik heb ontzettend veel zin in deze stageperiode en ik zie er na uit om een hoop nieuwe dingen te leren!”

 

 

Inmiddels hebben we bij Het Vaderhuis een nieuwe bewoonster en nog twee extra deelnemers op de dagbesteding. Dit betekent dat Daniel en Franciska het drukker krijgen. We doen geen stapje terug, maar nemen wel personeel aan, zodat we wat meer aandacht aan andere dingen kunnen schenken die onze aandacht behoeven.
 
Wij hebben om deze reden een vacature “Begeleider” gecreëerd. Op deze vacature zijn vele reacties geweest, waaruit we twee geschikte kandidaten hebben gekozen. Het gaat om twee dames. We hopen dat we één van deze dames toe mogen voegen aan ons team. Meer info hierover volgt.

 

Nl-Doet:
Dit jaar hebben wij ons opgegeven om mee te doen aan de NL-Doet dag. Helaas door de drukte hebben we dit uit moeten stellen. We zullen een vrijwilligers dag, later in het jaar gaan plannen om alsnog de nodige klussen te doen.

About vaderhuis