Nieuwsbrief 2018

Druk, druk, druk, dit is wat er het afgelopen half jaar klonk in Het Vaderhuis en rondom de dagbesteding. Iedereen heeft hard gewerkt het afgelopen half jaar: stagiaires, bewoners, deelnemers dagbesteding, begeleiders en onze vrijwilligers. De dagbesteding wordt steeds mooier en is inmiddels zover dat we de eerste dieren mogen verwelkomen.

Afgelopen twee weken (4 Juni tot en met 15 Juni) zijn we dan ook met de groep op vakantie geweest in het mooie en zonnige Limburg. We hebben een super leuke tijd gehad met de groep en hebben erg veel leuke dingen gedaan. Kanoën, drielandenpunt, mountainbiken, pretpark, dierentuin, winkelen in Maastricht, picknicken, blotevoetenpad en een grottentocht. De bbq is uiteraard veelvuldig aan geweest, we hebben dan ook heerlijk gegeten.
Iedereen heeft zich goed vermaakt. We vonden het jammer dat de vakantie voorbij was vrijdag maar waren ook wel weer blij om naar huis te kunnen. Als afsluiter hebben we onderweg heerlijk met elkaar bij de Mc Donalds gegeten.

Nu iedereen weer opgeladen is en weer opgewekt aan de slag kan, zal de komende tijd in het teken staan van de verdere opbouw van de dagbesteding. We zijn er bijna maar de puntjes moeten nog op de I. Ook zullen we in deze periode ons voorbereiden op de vakantieperiode die eraan zit te komen.

Wil je de ontwikkelingen in de gaten houden, dan vragen we je om je aan te melden op facebook. Hier posten wij de ontwikkelingen en activiteiten rondom Het Vaderhuis.

About vaderhuis