Het Vaderhuis

Werken aan een hoopvolle toekomst

Visie en missie

Het Vaderhuis is een kleinschalige christelijk wooninitiatief dat in 2016 is gestart door Daniel en Franciska Stal. Het Vaderhuis biedt een warm en gezellig thuis aan jongvolwassenen met een lichtverstandelijke beperking en problematiek in ASS, ADHD, hechtingsproblematiek etc. Een logisch gevolg van onze doelen is een woning te zijn waar men zich thuis voelt. Het doel is het creëren van een warm huis waar de cliënt zich “thuis” voelt. Wij bieden een huiselijke woon- en leefomgeving die midden in de samenleving staat. Dit draagt bij aan het leerproces om de sociale contacten van de cliënt te onderhouden en uit te breiden. Deze sfeer is ook leidend in onze dagbestedingslocaties en de ambulante hulpverlening.

Auto Het Vaderhuis

Samen willen we werken aan de toekomst. Voor de één is dat zelfstandig wonen, voor de ander geldt om hun zelfredzaamheid te vergroten. Iedereen werkt, denkt en leeft op zijn of haar niveau. Iedereen heeft een identiteit die de moeite waard is om te leren kennen. Iedereen is uniek en daar mag je trots op zijn.

Het Vaderhuis werkt vanuit een christelijke grondslag, met een christelijke visie wat is terug te vinden in alle facetten van het bedrijf. Vanuit deze visie bieden wij ondersteuning en persoonlijke aandacht. Om deze reden werkt Het Vaderhuis uitsluitend met christelijk gecertificeerd personeel zowel op de woongroepen, als ambulant, als op de dagbesteding.

Onze missie is om samen te werken aan een hoopvolle toekomst en om de visie van Het Vaderhuis ten uitvoer te brengen in samenhang met de navolgende punten:

  • zelfredzaamheid vergroten van de cliënt;
  • maatwerk aan de cliënt;
  • tevredenheid bij de cliënt;
  • werkbare bedrijfsadministratie;
  • onze kernwaarden.

 

Kernwaarden Het Vaderhuis

Het Vaderhuis

Werken aan een hoopvolle toekomst

Deze site is gebouwd door