Het Vaderhuis

Werken aan een hoopvolle toekomst

Gebouw dagbesteding

De werkplaats is gevestigd aan de Van Neckstraat 9 te Hoogezand. De winkel ‘Kadooz enzo’ is gevestigd aan Meint Veningastraat 19 te Hoogezand.

Op de werkplaats zijn meerdere ruimtes met verschillende functies. Zo hebben we een houtbewerkingsplaats, waar voornamelijk met hout gewerkt wordt. Ook hebben we een sleutelwerkplaats waar een metaal/las bank, sleutelwerkbank en een machine onderhoudswerkbank in staat. Daarnaast hebben wij een kantine waarin we samen pauzes houden en lunchen.

Rondom de werkplaats hebben wij een ruime tuin. Hier is een moestuin en een kweekkas gerealiseerd en een weide waar verschillende dieren rondlopen. Momenteel hebben wij kippen, geitjes, varkens en konijnen die wij tijdens de dagbesteding verzorgen.

De winkel ‘Kadooz enzo’ is een mooie ruimte waar producten worden verkocht. Denk hierbij aan cadeau- en woonartikelen o.a. gemaakt door de dagbestedingsdeelnemers. In diezelfde ruimte staat een grote tafel waaraan geknutseld wordt. Er is ook nog een ruime keuken waarin we bakken en koken.

Als je nieuwsgierig bent geworden, mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de locaties te komen bekijken!
 

Foto’s

Het Vaderhuis

Werken aan een hoopvolle toekomst

Deze site is gebouwd door