Het Vaderhuis

Werken aan een hoopvolle toekomst

Wie zijn wij

Franciska en Daniel Stal

Wij zijn familie Stal, de oprichters en eigenaren van Het Vaderhuis. Daniël en Franciska met onze mooie dochter Abigail.

Na een behaald diploma van een werken/leren opleiding bij een hoveniersbedrijf is Daniël bij de defensie gegaan. Hier heeft Daniël 10 jaar mogen dienen bij de luchtmobiele brigade van de landmacht. Eerst als soldaat, maar uiteindelijk na verschillende functies te hebben uitgeoefend, uitgegroeid tot plaatsvervangend groepscommandant.

Na een carrièreswitch is Daniël begonnen met het volgen van de opleiding Pedagogisch werker jeugdzorg (Pwj) met aanvullende cursussen zoals medicatiebeleid, omgang met autisme (geef me de vijf), B.H.V. etc.

Ook Franciska heeft een carrière switch gemaakt na andere werkervaringen. Na de middelbare school is Franciska namelijk eerst begonnen met werken bij een kapsalonketen in de regio. Eerst als salon assistent, maar na het behalen van de opleiding “Allround Hairstylist” ook mogen werken in de functie van “Allround Hairstylist”. Na zeven jaar te hebben gewerkt in een kapsalon heeft Franciska de stap genomen om een eigen bedrijf te starten binnen de kappersbranche. Dit heeft Franciska met succes ruim acht jaar mogen doen.

Ook Franciska heeft voor een carrièreswitch gekozen met de opleiding “Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (P.b.s.d.) als gevolg.

Met een team van collega’s hebben Daniël en Franciska al eerder voor een werkgever gezamenlijk een woongroep voor jong volwassenen en jeugd met een lichtverstandelijke beperking opgezet en geleid. In het woonhuis van de cliënten woonden Daniël en Franciska ook om een 24 uurs zorg te kunnen waarborgen. Daniël, Franciska en Abigail vormden hierdoor samen een gezin met de bewoners en de collega’s. Dit werk hebben ze altijd met veel passie mogen doen en vanaf dat moment wisten Daniël en Franciska het zeker…..hier ligt hun passie…hier ligt hun hart…dit is wat ze willen… Dit werd de start van Het Vaderhuis in 2016.

Het Vaderhuis

Werken aan een hoopvolle toekomst

Deze site is gebouwd door