Wie zijn wij

Wij zijn familie Stal.
Daniël en Franciska, inmiddels 14 jaar gelukkig getrouwd en we hebben een
mooie dochter Abigail van 12 jaar.

Begonnen met een opleiding van werken en leren bij een hoveniersbedrijf is Daniël nadat hij zijn diploma heeft gehaald bij de defensie gegaan. Hier heeft Daniël 10 jaar mogen dienen bij de luchtmobiele brigade van de landmacht. Eerst als soldaat, maar uiteindelijk na verschillende functies te hebben uitgeoefend, uitgegroeid tot plaatsvervangend groepscommandant.
Na een carrièreswitch is Daniël begonnen met het volgen van de opleiding Pedagogisch werker jeugdzorg (Pwj) met aanvullende cursussen zoals medicatiebeleid, omgang met autisme (geef me de vijf), B.H.V. etc.

Na de middelbare school is Franciska begonnen met werken bij een kapsalonketen in de regio.
Allereerst als salon assistent, maar na het behalen van de opleiding “Allround Hairstylist” ook mogen werken in de functie van “Allround Hairstylist”.
Na zeven jaar te hebben gewerkt in een kapsalon heeft Franciska de stap genomen om een eigen bedrijf te starten binnen de kappersbranche.
Dit heeft Franciska inmiddels met succes al ruim acht jaar mogen doen.
Ook Franciska heeft voor een carrièreswitch gekozen met
de opleiding “Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (P.b.s.d.) als gevolg.

Met een team van collega’s hebben Daniël en Franciska voor een werkgever gezamenlijk een woongroep voor jong volwassenen en jeugd met een lichtverstandelijke beperking opgezet en geleid. In het woonhuis van de cliënten woonden Daniël en Franciska ook om een 24 uurs zorg te kunnen waarborgen. Daniël, Franciska en Abigail vormden hierdoor samen een gezin met de bewoners en de collega’s.
Dit werk hebben ze altijd met veel passie mogen doen en vanaf dat moment wisten
Daniël en Franciska het zeker…..hier ligt hun passie…hier ligt hun hart…dit is wat ze willen….