Het Vaderhuis

Werken aan een hoopvolle toekomst

Onze locaties

24-uurs beschermd wonen

Woongroep Compagniesterpoort

Info:
Het huis biedt ruimte voor maximaal 10 cliënten voor 24-uurs zorg. Hoe deze zorg vorm gegeven wordt, kan je teruglezen onder ‘begeleiding wonen’. De zorg m.b.t. de woongroep zal hoofdzakelijk in de avond plaatsvinden. Overdag wordt een dagbesteding op een externe locatie aangeboden.

Contact:
Compagniesterpoort 1
9611 DN Sappemeer

Begeleid kamer wonen

Trainingshuis Rembrandtlaan
Woongroep Compagniesterpoort

Info:
De begeleiding op het gebied van o.a. woonvaardigheden en sociaal-emotionele ontwikkeling gebeurt grotendeels ’s avonds. ’s Avonds staan er in ieder geval twee begeleiders op de woongroep. Zo’n begeleider kan ook de persoonlijk begeleider zijn van een bewoner.

Contact:
Rembrandtlaan 12
9601XC Hoogezand

Compagniesterpoort 1
9611 DN Sappemeer

Dagbesteding

De dagbesteding is voor de cliënt zinvol. Het creëert de groei in de vaardigheden van de cliënt. Met een weloverwogen aanpak zullen wij, zonder dat we hier teveel nadruk op leggen, met de cliënt aan de slag gaan.

Hout&Zo

Contact:
Van Neckstraat 9
9601GW Hoogezand

Kadooz&Zo

Contact:
Meint Veningastraat 19
9601 KC Hoogezand

Ambulante begeleiding

Info:
Wij bieden ondersteuning op verschillende vlakken binnen de algemene dagelijkse levensverrichtingen (A.D.L.) daar waar nodig. Hieronder verstaan wij het bewust worden van een goed dag- en nachtritme, een goede persoonlijke hygiëne, ondersteuning in boodschappen doen, overzicht maken in de financiën, ondersteuning in koken en overzicht brengen in schoonmaakwerkzaamheden in en om huis.

Contact:
Gorecht Oost 5
9603 AB Hoogezand